### Department of Life & Health Sciences B.Sc. (Hons.) in Health & Physical Activity

### DATE: Monday 1<sup>st</sup> September VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M116 Computer Lab

Time/Duration	STAGE	MODULE
1 hour exam		
9.00 a.m. – 10.00 a.m.	1	Biochemistry (Moodle Quiz)
1 hour exam 11.00 a.m. – 12.00 p.m.	1	Biochemistry – Assessment 1
1 hour exam 1.00 p.m. – 2.00 p.m.	1	Biochemistry – Assessment 2

### **DATE: Monday 1<sup>st</sup> September** VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M111/M112

Time/Duration	STAGE	MODULE
2 hour exam 09.00 a.m. – 11.00 a.m.	3	Nutrition through the Lifecycle

### Department of Life & Health Sciences B.Sc. (Hons.) in Health & Physical Activity

## **DATE:** Tuesday 2<sup>nd</sup> September VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M111/M112

Time/Duration	STAGE	MODULE
1 hour exam		
9.00 a.m. – 10.00 a.m.	1	Anatomy & Physiology 1
1 hour exam		
11.00 a.m. – 12.00pm	1	Anatomy & Physiology 2

### Department of Life & Health Sciences B.Sc. (Hons.) in Nutrition & Health

# **DATE:** Monday 1<sup>st</sup> September VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M111/M112

Time/Duration	STAGE	MODULE
1 hour exam 09.00 a.m. – 10.00 a.m.	1	Practical Microbiology
2 hour exam 09.00 a.m. – 11.00 a.m.	2	Applied Sport & Exercise Nutrition
2 hour exam 09.00 a.m. – 11.00 a.m.	3	Nutrition through the Lifecycle

Department of Life & Health Sciences BSc (Hons) in Science BSc in Bioscience BSc in Pharmaceutical Science

### **DATE:** Monday 1<sup>st</sup> September VENUE(s): JBB Building (New Science Building) NE176 Lab

Time/Duration	STAGE	MODULE
2 hour exam 09.00 a.m. – 11.00 a.m.	1	Biology Lab Assessment 1 & 2
2 hour exam 12.00 p.m. – 2.00 p.m.	1	Biology Lab Assessment 3 & 4

Department of Life & Health Sciences BSc (Hons) in Science BSc in Bioscience BSc in Pharmaceutical Science

### DATE: Tuesday 2<sup>nd</sup> September VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M111/M112

Time/Duration	STAGE	MODULE
1 hour exam 09.00 a.m. – 10.00 a.m.	1	Chemistry
1 hour exam 11.00 a.m. – 12.00 p.m.	1	Fundamental Chemistry

#### Department of Life & Health Sciences BSc in Bioscience

### **DATE:** Tuesday 2<sup>nd</sup> September VENUE(s): MUIRHEVNA BUILDING – M111/M112

Time/Duration	STAGE	MODULE
1 hour exam 09.00 a.m. – 10.00 a.m.	3	Quality Management